Menü Bezárás

Manikűr – pedikűr – gyógypedikűr szolgáltatásokat végzek háznál Pécsett és környékén. 

Mobil szolgáltatásaimat szeretik, és sokan igénybe veszik, főként akik kevésbé mozgásképesek, vagy olyan otthoni elfoglaltságuk van, amely mellett nehezen tudnának a szalonomba eljutni. Sokan pedig ajándéknak, meglepetésnek szánják szeretteiknek az otthoni kezeléseket.


Háznál kiszállás esetén igénybe vehető szolgáltatásaim:

manikűr, pedikűr, gyógypedikűr


 

Bejelentkezés menete:

Időpont egyeztetése és lemondása CSAK TELEFONON lehetséges!

Mobil: 0620 413 2232

Hívható minden nap 8-20 óra között. Lemondás 24 órával korábban!

A telefonos egyeztetés során átbeszéljük az érdeklődővel, hogy milyen kezelést szeretne, és azt hány fő igényelné. FONTOS: A megbeszélés során, illetve a helyszínen azt is lényeges tudnom, hogy van-e olyan állapot, amelyre tekintettel kell lennem. Például mozgásában mennyire korlátozott, cukorbeteg-e, szed-e vérzéscsillapítót, nagyjából milyen állapotú kezekre, lábakra számíthatok, mert a betegségek, a fizikai és mentális adottságok nagyban befolyásolják a kezeléseket!

Mindezek figyelembevételével elég változatos, hogy az igényelt kezelések mikor mennyi időt vesznek igénybe. Rugalmas vagyok de a helyszínen csak olyan munkát végzek el amit megbeszéltünk.


Nem létezik két egyforma helyszín, kéz vagy láb. Minden esetben egyénre szabott kezelésre kell felkészülnöm, ezért valóban sok mindent viszek magammal, amikor házhoz megyek. A tisztaságra, higiéniára nagyon figyelek, hogy véletlenül se kerüljön át semmilyen fertőzés az egyik emberről a másikra, se rám. A profi csiszológép, a manikűr-, pedikűr szerszámok, az egyszer használatos eszközök.   Bőrfertőtlenítő szerek  vérzéscsillapító, sebfertőtlenítő, sebkezelő gél, különböző kötszerek is megtalálhatóak a felszereléseim között. Fontos. hogy kényelmesen és biztonságosan tudjam végezni a munkám ezért a pedikűrös székem is viszem magammal.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kénytelen vagyok ezúton is felhívni a figyelmet rá, hogy a mobil manikűr-pedikűr szolgáltatásom csak tiszta, kulturált környezetben, és önmaga tisztaságára is igényes ember számára vehető igénybe. Idős illetve beteg emberek nem minden esetben kapnak megfelelő és elegendő segítséget, ezért hamarabb romlik az állapotuk, sokszor visszafordíthatatlanul.  Fokozott figyelmet kívánnak/kívánnának a hozzátartozóktól, a gondozóktól!

Időnként elhanyagolt kezek, lábak fogadnak, amit egyrészt több időbe telik rendbe hozni, másrészt a kezelés több fertőtlenítő és ápoló anyagot is igényel. Ebben az esetben felárat számolok fel a munkámért.


Árak:

A félreértések elkerülése végett a honlapomon megtalálhatóak az árak, melyek irányadóak. Amikor szemrevételezem a lábat akkor az ár módosulhat. 

Kiszállási díjak:

Pécsen és környékén (max.10 km) 2.000 Ft.

További helyszínekre való kiszállási díj megbeszélés alapján!

Nem győzöm elégszer mondani és leírni: nem kell semmit szégyellni, „csak” kezeltetni… A problémára mindig van megoldás!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, szeretettel várom telefonhívását időpontegyeztetésre!

Köszönöm hogy engem választ!