Menü Bezárás

Szeretnél te is bársonyos és puha bőrt?

A testpeeling kezelést Neked ajánljuk, ha egy olyan kényeztető kezelésre vágysz, amelynek hatására a bőröd is megfiatalodik.

Bőrünk 75%-t kollagén alkotja, amely termelődése az idők során lecsökken, így bőrünk leereszkedik, veszít simaságából. A testpeeling igazi felfrissülés és megújulás a bőrnek. A lágy és gyengéd ledörzsölés eltávolítja az elhalt hámsejteket, a bőrfelszín felszabadul, a pórusok megnyílnak, a bőr újra kényelmesen tud lélegezni, felülete pedig bársonyosan puha és selymes tapintású lesz.

A teljes test-peeling az ideális előkészítője az egyenletes barnulásnak ha nyáron napozol, de a szoláriumban való barnulást is segíti.

A testpeeling fokozza a kollagén és elasztintermelést, amelyek a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelnek, ezért a kezelést követően valóban azt érezheted, hogy a bőröd megújult.

A testpeeling:

  • segít eltávolítani az elhalt, régi bőrsejteket,
  • bársonyosan puhává és selymessé teszi a bőrt,
  • hatására feszesebb, rugalmasabb lesz a bőr,
  • aktiválja a kollagén és elasztin termelést,
  • kockázat nélkül alkalmazható.

A kezelés menete:

Kicsiny, természetes csiszoló részecskék kíméletesen eltávolítják az elhalt bőrvégződéseket. A durvább bőrrészeket /sarok, talp/, túlzott szaruréteg képződéseket és felületi bőr problémákat kényeztetve, de hatékonyan kezelhetünk egy erre kifejlesztett peelingel.  Így a test egész felületén alapos tisztítást végezhetünk. Az arcon speciális peelinget használunk, ami tökéletesen tisztít, de nem sérti meg az arcbőr finom felületét.

Az eredmény: A bőröd bársonyos, sima és simogatóan feszes lesz.

Peelingezés után zuhanyozás következik. Letisztult bőrrel a szervezetünk sokkal jobban feltudja venni a tápanyagokat, így végezetül egy kellemes tápláló testápolóval kenjük be a testet.

A helyes technikával, minőségi alapanyagokkal végzett testradírozás az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy bőrünk egész évben ragyogjon és bársonyos tapintású legyen.

Fontos! 35 éves korig havonta egyszer, utána pedig még ritkábban szabad csak a test és arc peelinget használni.

Mikor ne radírozzunk?

Bár a bőrradírozás jót tesz a bőrnek, de bizonyos esetekben érdemes kihagyni Ilyen például ha napozás közben leégtünk, vagy ha nyílt vágás vagy sérülés van a bőrünkön. Nagyon fontos az is, hogy ne vigyük túlzásba a radírozást, mert azzal újra meg újra legyaluljuk a felső hámréteget, mikrosérüléseket okozhatunk rajta, és olyan rendellenes működést is előidézhetünk – a szervezetünk védekezőreakciójaként –, amely felgyorsítja az elszarusodást, ami kozmetikailag is problémákat okozhat.

A radírozás nagyon hasznos, de nem mindegy, hogy milyen gyakran, mivel és hogyan csináljuk. A szakértők azt javasolják, hogy nagyjából két-három hetente érdemes radírozni, annál gyakrabban semmiképpen sem.