Menü Bezárás

Egy kis kényeztetésre vágyik a tested?

Feszültség van a testedben? Fájnak az izmaid?

bottles of essence oil with pink flowers - beauty treatment

Töltődj fel aromaterápiás olajok segítségével!

Az illóolajok pozitív hatásai a szervezetre:

A növényi esszenciák alkalmazása során a megelőzhetőek, illetve enyhíthetők a betegségek. Köztudott, hogy az illóolajoknak fájdalomcsillapító, nyugtató és emésztésjavító hatásuk is van.

Az aromaterápiás masszázshoz 100% tisztaságú illóolajokat használok. Egy kezelésen belül akár több illóolaj keverékét is, mert ezek egymás jótékony hatását felerősítik. A keverékek esetében nagyon fontos a megfelelő kiválasztás, hiszen minden illóolaj más-más problémára hat.

Hogyan történik a masszázs?

Az illóolajat lassú mozdulatokkal, gyengéden masszírozom a testbe, hogy minél jobban elősegítse az olaj bőrbe jutását. Így a hámsejteken kersztül a vérkeringésbe kerül be az illóolaj és így fejti ki pozitív hatását.  A simító mozdulatoktól az egész test ellazul és a masszázstechnika hatására az ízületekből kioldódik a feszültség. Az olaj bemaszírozásával a bőrbe értékes tápanyagok jutnak. Az olaj masszázs után is még órákig szívódik fel a bőrbe, ezért masszázs után 4-5 óráig nem szabad zuhanyozni.

Választható illóolajok, és azok hatásai:

Borsmenta: elősegíti a légzést.

Narancs: szorongásra, stresszoldó.

Fahéj és teafaolaj: erősíti az immunrendszert.

Rozmaring: izomfájdalmakra, stresszoldó, idegnyugtató.

Levendula: keringésjavító, fájdalomcsillapító, görcsoldó, ezenfelül relaxáló, nyugtató és feszültségoldó hatású.

Dottera balance illóolaj: A lucfenyőt, a Balance olaj egyik összetevőjét az amerikai őslakosok is használták egészségi és spirituális célokra és manapság is használjuk  harmonizálni az elmét és a testet. Ho-fa, kék tansy és kék kamilla tudja csökkenteni az idegességet, miközben a tömjén elősegíti a stabilitás érzését, kiegyensúlyozó hatással van az érzelmekre.

 Masszázsra csak akkor jöjjön, ha egészséges!

Az egészséghez vezető út a mindennapos illatos fürdő és olajos masszázs.