Menü Bezárás

Mit jelent az Access Bars®️ testkezelés vagy energia?

Miben tud segítséget nyújtani?

Az Access Bars®️ egy speciális, fejen történő kezelés, amit a nagyobb tudatosság elérésére alkottak meg. A fejen, koponyán 32 Bars®️ pont fut körkörösen, és hosszanti irányban, melyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik. A kezelés során egy olyan teret nyitunk meg, ahol lehetőséged válik arra, hogy megváltoztathasd az életed, s meglásd, sokkal több minden lehetséges, mint hinnéd, ami által növekszik a tudatosságod. Életünket kb.95%-ban tudattalan, automatikusan futó hitrendszerek határozzák meg, ezáltal nem látunk új lehetőségeket, s gyakran esélyt sem a változásra. Olyan ez, mintha hosszú áramszünet után felkapcsolnád a szobákban a villanyt, s meglátnád, hogy mi is van ott igazán, s meglátnád, hogy amit eddig hittél magadról, a világról, az nem úgy van.

Ez a 32 Access Bars®️ pont összeköttetésben van bizonyos életterületekkel és kezelésük, futtatásuk által tágítjuk a lehetőségeidet azért, hogy visszahúzó energiák, beragadások negatív gondolatok nélkül működhessen az életed úgy, hogy beindíthatja az áramlást és megszüntetheti a korlátozó belső párbeszédet, berögződéseket, mintákat.

A kezelés menete:

Az kezelés során nem kell megfejteni a problémát, nem kell beszélni róla, ha nem akarsz -ha igen, akkor erre is lehetőséged van, hiszen az Access Bars®️ ehhez is kínál eszközöket-, vagy talán nem is tudod, hogy mi is a gondod. Kliensként kényelmesen fekszel, betakarva, békés légkörben, információk zúdítása nélkül. Élvezheted a mély, békés relaxációt, vagy akár alhatsz is. Az Access Bars®️ kezelő a koponyán, fejen lévő pontokat érinti gyengéden, nem masszírozza. A fejen lévő Bars pontok kezelésével az agy hullámai lelassulnak, hatva a Bars pontokhoz kapcsolódó életterületekhez, feloldva az ott lévő negatív, eltorzult beragadásokat. Azáltal, hogy ezeket a Bars pontokat futtatjuk, a berögzült, rutinná vált viselkedési minták, bírálatok, korlátozó hitrendszerek oldódhatnak így minden életterületeden új lehetőségek nyílnak meg.

Az Access Bars®️ pontok érintésével mély ellazult állapotot érünk el, s ezáltal elengedhetővé válnak mindazok a korlátok, melyeket születés, vagy még annál régebb óta hordozunk.

Neked való az Acces Bars®️ kezelés, ha:

 • feloldanád érzelmi, mentális, fizikai elakadásaidat,
 • blokkjaidat szeretnéd kényelmesen, lazán elengedni úgy, hogy nem kell beszélned és átélned, belemenned a problémádba,
 • szeretnél tudatosabbá válni életedben
 • túl sok a korlátozó belső beszéded („nem vagyok elég jó”, „nekem ez nem megy”, „a mi családunk erre nem képes” „ mi mindig szegények maradunk”…)
 • tágítanád a hitrendszered, és meg szeretnéd látni, hogy mi lehetséges még?
 • javítanál a kapcsolati rendszereden, az önképeden és az egész életeden- tágítanád a hitrendszered, és meg szeretnéd látni, hogy mi lehetséges még?

A kezelés gyerekeknek segíthet szelíden, anélkül, hogy belemenne a gyermek stresszébe, problémájába, felkavarodna vagy információkkal terhelnénk őket:

 • jól, jobban érezhessék magukat a bőrükben
 • bátrabban menjek iskolába
 • ne korlátozzák korábbi bántalmazások, sérülések többé
 • félelmeik enyhüljenek
 • elhiggyék, hogy jók, okosak, ügyesek, szépek és tökéletesek úgy, ahogy vannak.

Mi várható a kezelés után?

Minden ember más, másként reagál az Access Bars®️ kezelésre, és minél több kezelésen veszel részt, annál erősebb változás várható, hiszen annál több blokkot tudsz elengedni -hitrendszeredtől függően. Mindenki másként éli meg az Access Bars®️ kezelés, ám többnyire minden alkalom után békesség, nyugalom ami várható és az, hogy a korábban hevesebb stresszt kiváltó ügyekre tisztábban tudsz tekinteni, így hatékonyabb tudod megoldani azokat és növekszik a tudatosságod. A kezelés hosszú távú, hetekkel (2-4 héttel) később is érezhető a hatása, sőt van, hogy akkor érezhető jelentősebb változás az életben. A további kezelések hatása összeadódik, erősíti a folyamatokat.

Kiknek segíthet?

Gyerekeknek, felnőtteknek, várandósoknak, idősöknek, sérülteknek, bárkinek, aki szeretne az életén változtatni.
Mindazoknak, akik a belső korlátaikat szeretnék könnyedén elengedni bármely életterületen, akik meg akarják látni, hogy milyen érzés áramlásban, pozitív működésben élni, a lehetőségek tárházát megtapasztalva.

Mennyi ideig tart?
A Bars kezelés kb.60 perc egy rövid konzultációval.

Minél többször futtatjuk, kezeljük a Bars®️-okat, annál jobb, nagyobb változást érhetünk el. Heti egyszeri vagy 2-3 heti rendszeres Access Bars®️ kezelés azonban mindenkinek ajánlott a teljesebb élet érdekében, vagy legalább kúraszerűen. Sokan, naponta futtatjuk a Bars pontjainkat. D

Ahogy semmilyen alternatív módszer, így Access Bars®️ kezelés sem helyettesítheti az orvosi, pszichológusi kezelést, és diagnózist! Minden esetben ajánlom, hogy keress fel szakorvost.

Vannak-e mellékhatásai?

Az Access Bars®️-nak semmiféle ismert mellékhatása nincs, nem fizikai, s nem gyógyító kezelés, csak nyerhetsz vele, legrosszabb esetben egy kellemes, mély relaxációt.