Menü Bezárás

A férfiak és a pedikűr

Kedves Férfiak!

Nagyon szomorú vagyok amikor arról hallok a hölgyektől, hogy ti féltek eljönni egy pedikűrre mert gombás a körmötök. A gombát nem szégyellni hanem kezelni kell. Írtam már a blogomba róla de most újra felhívnám a figyelmeteket a kezelés fontosságára!
A körömgomba magától nem múlik el!
Jó hír, hogy vannak nagyon jó természetes összetevőket tartalmazó készítmények amelyek segítségével ezt meg lehet szüntetni. Ennek az a feltétele, hogy találkozzunk a szalonban! Sajnos a tapasztalat az, hogy az otthoni használatra kapható gyógyszertári készítmények nem képesek elmulasztani a gombás fertőzést. A gombás körmöket kellőképp le kell csiszolni, hogy a hatóanyag betudjon jutni a körömbe és ott kifejteni a hatását. Rengeteg minden van még amit a tanácsadás során elmondok, hogy mit kell megtenni a lábak gombamentesítése érdekében.
A pedikűr diszkrét körülmények között zajlik senki nem látja a vendég lábait. Csak mi ketten tudjuk, hogy miért vagy ott.
Ezért úgy gondolkodtam, hogy betudjalak csábítani benneteket a szalonba kedvezményben részesültök a kezelés árából. A kezelés nem fájdalmas!
Mit nyersz vele?
Egészséges lábat! 
Mit veszítesz vele?
A szégyenérzeted a gombás lábad miatt.
 
Várlak benneteket szeretettel!